Bambuboden

Vi säljer bambukläder & hemtextil, företrädesvis i eko-certifierad bambutextil. Bambuns naturligt antibakteriella egenskaper kommer särskilt väl till pass i tex träningskläder, underkläder, sockar, kalsonger, underställ, trosor, badrockar, lakan, nattlinnen, andra sovplagg samt handdukar. Textilier av bambu passar känslig hud och vid sk atopiskt eksem, då de är silkeslena, tempererar och skyddar mot UV-ljus. Giftfria barnkläder till din baby borde vara en självklarhet! 

Vi är stolta återförsäljare av vackra plädar & naturligt antibakteriella diskdukar av miljömärkt bambumaterial från Ekelunds & Bamboojamas ekocertifierade babykläder i bambu. Bambutygerna är av hög kvalitet och i möjligaste mån miljömärkta & transporterade med sjöfrakt.

Vi är ett nystartat företag som har som vision att erbjuda ett brett sortiment av ekocertifierade bambutextilier, speciellt inom de områden där bambumaterialets naturliga egenskaper kommer som bäst till nytta: underkläder, babykläder, träningskläder samt vissa hemtextilier, såsom handdukar, sänglinnen, disktrasor och filtar.

Bambuboden erbjuder hållbara kläder till schyssta priser!
Håll också utkik efter aktuella prisvärda kampanjer på tex kläder till din bäbis, rea på exklusiva sängkläder, en skön morgonrock eller ett flerpack bambustrumpor. Det finns nästan alltid prisvärda erbjudande i vår webbshop.
Är du nyfiken på materialet? Är du intresserad av att komma och kika på vårt sortiment? Har du någon idé om att köpa in bambuplagg till företagets personal eller ge en genomtänkt gåva till era kunder?

Klimatkompenserad distribu​tion.

Våra leveranser ut till kund sker med Postens och Schenkers miljökompenserade distribution. Det innebär att utsläpp, som uppstår vid våra transporter av paket, redan är kompenserat – utan att det kostar våra kunder något extra.

Bästaste Hälsningar!
Lotta Holmberg

 

För mer information:
Lotta@bambuboden. se
Mobil 0706-307788
http://www.bambuboden.se